Societat

SOCIETAT

Seguiu aquí l’evolució gràfica de la pandèmia a Catalunya i a l’Estat espanyol

Un repàs gràfic a la corba de positius, greus, defuncions i altes provocades d’ençà que va començar el contagi del Covid-19

El Departament de Salut informa que en les últimes hores s’han confirmat 1.323 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 14.263. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 1.070 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.324 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.485 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 508 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris. 57 persones han mort amb la Covid-19.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 3.106 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 162 de les quals en el brot d’Igualada.

Font: Departament de Salut de la Generalitat. Actualitzat el 27/3/2020 a les 22:15 h

Font: "Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social". Actualitzat el 28/3/2020 sobre les dades consolidades del dia anterior a les 21:00 h

En aquesta informació us oferim dades actualitzades cada dia sobre l’evolució de la pandèmia per Coronavirus a Catalunya, l’Estat espanyol i la resta del món. Els gràfics reporten els registres oficials a partir del 25 de febrer i demostren de manera contundent l’evolució de positius, casos greus, morts i també altes que fins ara ha provocat la malaltia. La font és oficial, a partir de la quantificació feta per la Conselleria de Salut de la Generalitat i pel Ministeri de Sanitat espanyol. La diferència entre algunes d’aquests dades es deu simplement a l’hora amb què cada departament les actualitza a la seva web.

Més informació del Covid-19 la trobareu aquíEl Govern avisa que encara “no hem arribat al pic de contagis”

Barcelona

El gest d’una infermera per connectar un pacient amb la família

barcelona

Foment qüestiona la constitucionalitat de prohibir els acomiadaments

barcelona

El govern espanyol limita la durada màxima dels ERTO a l’estat d’alarma

barcelona

L’alcalde d’Igualada demana al Govern que faci efectiu el subsidi directe pels treballadors de la Conca d’Òdena

igualada

Ros: “Si una empresa s’ha beneficiat d’un ERTO, no ha de poder acomiadar a posteriori”

barcelona

Salut activa un mapa interactiu sobre les dades del coronavirus a Catalunya

barcelona

L’Estat registra 832 morts en 24 hores i supera els 72.200 positius

madrid
SOCIETAT

Seguiu aquí l’evolució gràfica de la pandèmia a Catalunya i a l’Estat espanyol

GIRONA