Societat

Montgat decideix multar a partir de l'estiu els ciclistes que circulin pel passeig Marítim

L'Ajuntament de Montgat va anunciar que a partir del mes de juny, coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, multarà els ciclistes que circulin pel passeig Marítim. Amb aquesta mesura, el consistori vol posar fi a un problema que fa anys que s'arrossega. I és que davant de l'estretor que té el passeig Marítim de Montgat, concretament des de la sortida del túnel del tren fins al Masnou, l'Ajuntament hi va instal·lar senyals que prohibeixen la circulació de bicicletes, ja que s'han anat registrat nombrosos accidents amb els vianants que hi passejaven.

La regidora de la Policia Local, Eugènia Cabezudo (PSC), va lamentar haver d'arribar fins a aquest punt, però va puntualitzar que «s'han donat totes les alternatives possibles però malauradament la gent no en fa cas».

Cabezudo va voler recalcar que aquesta mesura no es pren sota cap afany recaptatori, però va recordar que «hi ha hagut massa accidents i s'hi ha de posar remei». «Potser si toquem la butxaca de la gent serà l'única manera que es compleixi la normativa», va afegir Cabezudo. La regidora va explicar que seran els agents de la policia local de Montgat que vigilen la platja els encarregats de sancionar els ciclistes que no respectin les senyals que prohibeixen la circulació de les bicicletes. La sanció econòmica que s'aplicarà en cas d'enxampar algun infractor pot oscil·lar des dels 60 fins als 85 euros.

De fet, el consistori montgatí va posar en vigor aquesta sanció administrativa des del 2008, però fins ara no s'havia multat ningú. Ara, i a causa de l'incompliment de la norma per part dels ciclistes, és quan l'Ajuntament considera que ja s'ha donat prou marge als usuaris de la bicicleta perquè compleixin la senyalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens