Societat

La Grossa s’escampa entre Terrassa i Santa Susanna

El número premiat, el 26845, es va repartir en grans supermercats dels dos municipis, que van vendre 29 bitllets

També es va comprar a Salt, Barcelona, Palafolls i Sant Boi de Llobregat

La Grossa de Cap d’Any ha anat repartida gairebé a parts iguals entre Terrassa i Santa Susanna. Els 15 bitllets del número afortunat, el 26845, que van vendre al supermercat Esclat de Terrassa i els 14 que van repartir al Carrefour de Santa Susanna van concentrar bona part dels afortunats, que ahir no es van deixar veure pels establiments on havien comprat el número. “No tenim ni idea de qui poden ser els afortunats, perquè al cap de l’any ens passa molta gent per aquí”, va explicar Fernando Corbalán, responsable del supermercat Carrefour de Santa Susanna, que confiava poder felicitar algun dels afortunats abans de tancar portes per celebrar el Cap d’Any. Entremig dels clients que es penedien de no haver comprat el número afortunat, els treballadors van brindar amb cava. Aquest establiment ja va repartir fa tres anys un cinquè premi de la Grossa.

Dos bitllets més del mateix número es van vendre a Barcelona i un bitllet, en una papereria de Salt. A Palafolls també es va vendre un bitllet del primer premi i un darrer es va distribuir a Sant Boi de Llobregat. Els afortunats amb aquest primer premi rebran 200.000 euros per cada bitllet, el que suposa 20.000 euros per cada euro jugat. El segon premi, el 22418, va anar a parar a Sant Cugat del Vallès, on ahir es va celebrar destapant ampolles de cava al bar La Musclera. També van repartir sort amb dos bitllets en un estanc de Montblanc. El tercer premi, amb el número 85572, va caure a Olot, Campdevànol i una butlleta premiada amb 30.000 euros a Arenys de Mar

Els quarts premis es van repartir entre els números 54265, venut a Cabrera de Mar i Roda de Berà, i el 78483, que va caure a Badalona. Respecte als tres cinquens premis, als quals toquen 5.000 euros per bitllet, van correspondre al 62143, venut a Montcada i Reixac, Terrassa i Barcelona. El segon cinquè premi, el 82536, va repartir-se a Barcelona, Gavà i Sabadell, i també va resultar premiat el 71026, que es va vendre a Palafrugell.

El sorteig de la Grossa es va retransmetre en directe per TV3, en un programa conduït per Laia Ferrer i Marc Giró, que van extreure els números dels bombos. Els presentadors van amenitzar la gala amb anècdotes i recordant les campanyes publicitàries de la loteria que va néixer a Catalunya com una alternativa a la grossa de Nadal.

Aquest any Loteries de Catalunya havia posat a la venda fins a 100.000 números, 20.000 més que l’any passat, mantenint el preu de 10 euros per butlleta. La Grossa va sortir al carrer amb una tirada de 50 milions d’euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual, a través del terminal i per la compra en línia. Els números es van poder comprar fins a una hora abans d’iniciar-se el sorteig i ara ja es poden començar a adquirir butlletes per al sorteig de la Grossa de Sant Jordi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp