Societat

Jutgen un exmonitor de la Lira Vendrellenca, acusat d’abusar sexualment de menors

Reconeix que va deixar jugar als alumnes amb unes manilles i que els va dir que li agradava que l’assotessin al cul

L’Audiència de Tarragona ha començat a jutjar un exmonitor de ping-pong de la Lira Vendrellenca acusat d’abusar d’un grup d’alumnes de dotze i tretze anys, l’any 2015, quan estava amb ells a les aules.

La fiscalia li demana 24 anys de presó per quatre suposats delictes continuats d’abús sexual i un any més per un delicte d’exhibicionisme, per haver mostrat fotografies d’ell als menors.

L’exmonitor d’aquesta entitat social del Vendrell ha negat aquest dilluns el gruix de les acusacions, però ha admès que va deixar que els alumnes juguessin amb unes manilles que tenia i que, probablement, els va explicar que li agradava que l’assotessin al cul amb estris com ara fuets o pals de fusta. La vista es reprendrà el 19 de desembre.

L’home era monitor a l’entitat des del 2014 i, durant el 2015, entrenava a les aules de la Lira Vendrellenca a un grup de set menors d’entre dotze i tretze anys. Segons la fiscalia, en una ocasió els va ensenyar unes manilles que tenia per la seva feina com a vigilant de seguretat i, davant la curiositat dels nens i per tal de guanyar-se la seva confiança, els va esposar els canells amb els braços cap a l’esquena, fent-los pessigolles per tot el cos.

En la seva declaració aquest dilluns, l’home ha negat el gruix de les acusacions i que haguessin abusat sexualment dels menors. Sí que ha reconegut que va deixar-los jugar amb les seves manilles i que, probablement, havia parlat amb ells que li agradava el joc sexual de l’‘spanking’. A més, ha dit que en una ocasió un dels menors va portar gel i que van jugar a refregar-lo pel cos a veure qui aguantava més.

Després de prendre declaració al processat i de visualitzar les declaracions que els menors fan oferir en el seu moment, la vista es reprendrà el 19 de desembre.

A més de la pena de 25 anys de presó, el ministeri fiscal també demana per a l’exmonitor la mesura d’allunyament, respecte dels menors i de la Lira Vendrellenca, durant diversos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona