Societat

Baixen a una trentena els trams de la xarxa viària catalana afectats pels estralls de la llevantada

A dos quarts de nou de la nit quedaven 12 carreteres tallades a les comarques de Barcelona, 10 a les de Lleida 10, 5 a Tarragona i 4 a Girona

El nombre de trams afectats pels estralls de la llevantada ha baixat fins a una trentena aquest dimecres a la nit, segons el recull que el Servei Català de Trànsit (SCT). A primera hora de la tarda eren una cinquantena.

En l’últim balanç fins a dos quarts de nou de la nit d’aquest dimecres, la demarcació amb més nombre de vies afectades és la de Barcelona, amb 12. En canvi, a Lleida el nombre de vies afectades ha pujat de les 8 que hi havia a primera hora de la tarda fins a 10. A Tarragona, que ha estat la zona més afectades per la llevantada, la xifra de trams tallats ha baixat dels 15 trams que hi havia a la tarda a 5 a dos quarts de nou de la nit. A la demarcació de Girona quedaven a la mateixa hora quatre trams de carreteres alterades pels aiguats.

A les comarques de Barcelona està tallada per inundació la C-1411b a Manresa, on hi ha desviaments senyalitzats. I per esllavissada la B-112 de Collbató a Monistrol de Montserrat. També hi ha afectació viària per esllavissades a la BV-1221 entre Terrassa i Navarcles; a la BV-1223 a Mura; a la BV-1224 a Pont de Vilomara i Rocafort; la BV-1248 entre Terrassa i Castellar, on hi ha un carril tallat; la BV-1273 a Castellbell i el Vilar; la BV-1468 a Molins de Rei; la BV-2154 a Subirats; la BV-2242 a Piera, entre els quilòmetres 0 i 14, o la C-243B entre Martorell i Sant Sadurní d’Anoia, amb un carril tallat a Gelida. Finalment, hi ha circulació lenta per inundacions a la BV-2249 a Gelida, on es fa pas alternatiu.

A Ponent estan tallades per inundacions la C-230a i la L-702 a la mateixa capital del Segrià; la L-200 a Mollerussa; la LP-3322 a Mollerussa; la LV-3341 a Barbens; la LV-7013 a l’Albi; la LV-3341 a Barbens; la LV-7022 a Puigverd de Lleida; la LV-7031 a les Borges Blanques, i l’NIIa a Bell-lloc d’Urgell. A banda, a dos quarts de nou de la nit hi havia trànsit lent a la LV-2012 a la Floresta, on hi ha un carril obert.

A la demarcació de Tarragona estan tallades per inundacions la T-232, la T-700, la TV-2336 i la TV-7007 a l’Espluga de Francolí, i la TV-3143 a Riudoms.

Finalment, a la demar Girona estan tallades per inundacions la C-252 a Vilabertran; la C-31 a Ullà; la GIV-6301 a Armentera, i la GIV-6321 a Bellcaire d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC