Un quart repetidor de TDT resoldrà els problemes de recepció a Calafell

El ple va aprovar ahir la cessió dels terrenys on la Generalitat farà la nova antena

Tot i que segons dades de l'Ajuntament un 97% del terme ja té cobertura de TDT, el regidor de Noves Tecnologies, Carles Rion, va reconèixer ahir que la qualitat no sempre és bona, a banda que existeixen diferents punts de la població amb «dificultats serioses» per poder sintonitzar la televisió digital. El govern local ja va denunciar aquesta mancança a punts de Segur, Baronia de Mar i Calafell Poble poc després de l'apagada analògica, el mes de febrer passat.

Aquest repetidor s'instal·larà precisament a la urbanització de Baronia de Mar i a prop del límit amb Bellvei, on també hi ha problemes de recepció. El ple va aprovar ahir per la via d'urgència la cessió de 30 m² d'un solar municipal per tal que el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat hi instal·li una altra antena, la quarta ja del municipi. A més, Rion va destacar la necessitat que es revisi l'orientació de moltes de les antenes de particulars que no reben bé la TDT perquè es garanteixi que reben el senyal del repetidor més adequat per a la seva zona. El nou repetidor també millorarà la cobertura de telefonia mòbil i internet.

Crítiques a Romero

D'altra banda, el ple va oficialitzar ahir el pas de Josep Parera a regidor no adscrit, després que abandonés ADMC per desavinences amb el seu secretari general i pròxim candidat, Manel Romero. Precisament, CiU va denunciar que Romero hagi signat un article en nom del grup municipal d'ADMC tot i que actualment treballa com a gerent de l'Ajuntament de Calafell. El grup reclama l'obertura d'un expedient ja que ho considera «incompatible».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
AGRICULTURA

Els regants del Llobregat seran compensats per les llavors que no puguin plantar

BARCELONA
SERVEIS

Afectades l’R2 sud, R14 i R15 per un tren avariat entre Garraf i Sitges

sitges
llengua

Els centres sanitaris hauran d’atendre els usuaris en la llengua que triïn

barcelona
SOCIETAT

El Palau de Congressos torna a acollir ExpOtaku Tarragona

TARRAGONA
INFRAESTRUCTURES

Adjudicada la tercera fase de la via per a ciclistes i vianants entre Reus i Cambrils

REUS
MEDI AMBIENT

Veïns de Camarles qüestionen els riscos de la planta de biogàs

CAMARLES
Societat

Mor Ramón Fonseca, fundador del bufet dels ‘Papers de Panamà’

Alumnes d’escoles i instituts faran de periodistes per un dia a la UAB

Cerdanyola del Vallès
agricultura

Els vinyataires fora de DO s’organitzen

barcelona