OLOT (Garrotxa)

Fira del Primer de Maig

Vehicles i una mica de tot

El Firal d'Olot, un dels espais més cèntrics i emblemàtics de la ciutat, perd l'1 de maig la seva tranquil·litat habitual. Els concessionaris de cotxes nous i usats l'omplen de dalt a baix i fins a la plaça Ferrer amb els seus models i amb cotxes d'ocasió que posen al mercat. Hi ha també una secció comercial arrenglerada al sector de transició cap al Firalet. I, a la part superior, el Motor Antic Club presenta una mostra de models antics de la marca Renault. Però la Fira del Primer de Maig és molt més que cotxes. És, doncs, també l'escenari de la mostra de bonsai i suiseki a l'Hospici; del mercat del disc a fora d'aquest edifici històric; del mercat de col·leccionisme; del concurs de cant d'ocells, del mercat d'artesania, l'edició extraordinària del mercat setmanal, a l'entorn de la plaça Balmes i, entre altres coses, de l'exhibició de dansa d'Àrea.

1 de Maig. Regust de motor, al Firal.

PER NO PERDRE-S'HO

Dissabte, 1 de maig
Durant tot el dia al Firal. Mercat de l'automòbil i secció comercial. VIII Exposició de la història del motor a la Garrotxa.
Durant tot el dia a l'Hospici. Mostra de bonsai i suiseki. Tallers.
Durant tot el dia, al carrer Hospici, mercat del disc.
Al matí i a la plaça de l'Hospital, XV Mercat del Col·leccionisme i de les Andròmines.
A les 09.00 hores i a la plaça Clarà. Concurs de cant d'ocells.
Durant tot el dia, a la plaça Major, mercat d'artesania.
Durant tot el dia i a la plaça Balmes i carrers adjacents, mercat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.