Societat

Un any més, torna el Gastroflors i el Flors de Nit, que completen l’oferta lúdica i gastronòmica dels visitants a Temps de Flors

Les flors, protagonistes dels menús i de còctels nocturns

Un total de 27 establiments gironins serveixen menús en què les flors són ingredients dels plats
Bars, restaurants i locals d’oci nocturn ofereixen unes propostes molt florals en aperitius, còctels, tapes, combinats i tisanes
Promocions, concursos i altres propostes s’afegeixen a l’agenda d’aquests dies

Per complementar el passeig pels espais del Temps de Flors, els visitants tenen l’opció de gaudir també de les diferents ofertes gastronòmiques i d’oci nocturn pensades per a aquests dies. Així, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat i dels municipis veïns proposen una oferta gastronòmica i d’oci amb les iniciatives Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes.

En el cas del Gastroflors, un total de 27 establiments gironins adherits a l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ofereixen menús en què les flors són ingredients dels plats. Són nombroses propostes creatives que, d’una manera o una altra, incorporen les flors en els seus plats. Els restaurants participants són: Amaranta Restaurant Vegetarià, Artusi, Atempo, Brots de Vi, Bubbles Gastroflors, Cal Ros Restaurant, Cocolino, DO Girona, Ecoàpat Sant Ponç, El Caliu Girona, El Duc de l’Obac, El Museu del Vi, El Pati, Hotel Meliá Restaurant, Índigo, La Ferla, La Font del Gat, La Gioia Restaurant & Pizzeria, La Poma, Llevataps, Pati Verd, Pocavergonya Bistró, Restaurant Girum, Restaurant München, Sargantana (Hotel Double Tree by Hilton) i Savoy. D’altra banda, l’establiment Cua de Gall oferirà còctels inspirats en ingredients florals.

Més enllà de les propostes de menús al migdia, quan es fa fosc, arriba la setena edició del Flors de Nit. Així, a partir de les vuit del vespre, una vintena de diferents bars, restaurants i locals d’oci nocturn ofereixen unes propostes molt florals: aperitius, còctels, tapes, plats cuinats, tisanes, dolços, postres i altres especialitats que també tenen com a denominador comú les flors.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Fecasarm, conjuntament amb les seves associacions membres a Girona: l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona i l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província. L’acció té el suport de l’Ajuntament de Girona. Així mateix, i ja en l’àmbit de l’allotjament, diferents establiments hotelers, sobretot els que no estan ubicats a Girona ciutat, ofereixen promocions especials durant aquests dies.

Les propostes que neixen en el marc del Temps de Flors s’estenen cada cop més en més àmbits i així enguany també, i per primer cop, l’Espai Gironès s’hi afegeix amb un original sorteig d’un viatge per a dues persones al Japó. És la primera vegada que el centre comercial impulsa una iniciativa d’aquest tipus. Les persones que vulguin participar en aquest sorteig caldrà que presentin al punt d’informació del centre comercial un o més tiquets de compra per un import mínim de 20 euros. Després rebran una bola on, a més de les seves dades, hauran d’escriure el desig que voldrien realitzar. I finalment hauran de llençar la bola a un pou que s’ha instal·lat a l’entrada principal de l’Espai Gironès. Els tres desitjos més originals entraran en el sorteig del viatge al Japó, que es durà a terme l’1 de juny. A més, diferents comerços de la ciutat també omplen els seus aparadors amb anuncis de promocions especials a causa d’aquests dies de gran afluència de visitants per davant dels seus establiments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona