Societat

SOCIETAT

La Fundació Princesa de Girona trasllada el lliurament dels premis anuals a Barcelona

L’última edició ja no es va poder celebrar a la ciutat perquè l’Ajuntament no va cedir l’Auditori argumentant que hi havia obres

Després de la polèmica que el passat mes de juny va impedir que la Fundació Princesa de Girona lliurés els seus premis anuals a l’Auditori de Girona, el patronat que dirigeix l’entitat ha decidit traslladar l’any vinent la cerimònia a Barcelona. En un comunicat difós aquest dimarts, el Patronat, reunit al Palau reial de Madrid, ha anunciat la decisió d’introduir aquest canvi d’escenari en la programació de l’any vinent, en què se celebrarà el X aniversari de la fundació. Concretament, la cerimònia es farà a Barcelona a finals de novembre al llarg de dues jornades que inclouran el lliurament dels guardons, la trobada “rescatadors de talent” i un acte amb els premiats d’aquests deu anys. Això sí, el Patronat manté la intenció de celebrar la propera reunió a Girona el juny vinent. El juny passat la festa es va celebrar a Vilablareix i a Caldes de Malavella per la negativa d el’Ajuntament de Girona a cedir l’Auditori. L’acte va provocar les queixes dels alcaldes i també concentracions de protesta de molta gent contrària a la presència dels reis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia