Societat

La cursa del carrer Nou celebra 40 anys d’èxits

Els corredors Nan Oliveras i Jenny Spink van ser els guanyadors absoluts de la prova estel·lar dels 10 km, mentre que el podi de la cursa dels 5 km va ser per a Rodrigo Torres i Sara Loerh

La cursa popular del carrer Nou, que en aquesta edició complia 40 anys, va ser novament un èxit. Nan Oliveras (TGCBInn), amb un temps de 31:07, i Jenny Spink (AA Palamós), amb un temps de 35:00, van ser els guanyadors absoluts de la prova estel·lar dels 10 km. El podi de la cursa dels 5 km va ser per a Rodrigo Torres (16:46) i per a Sara Loerh (19:13), tots dos del Club Rockets AE. Josep Maria Repullo, nascut el 1940, es va tornar a endur el trofeu honorífic Antoni Juliol al corredor de més edat en categoria masculina, i Soledad Martínez, en categoria femenina.

Els altres podis

El podi de la milla urbana (1.609 metres de distància, a partir d’11 anys) en modalitat femenina va ser per a Ainhoa Fito (06:09) en categoria infantil; per a Blanca Batlle (06:23, AA Palamós) en categoria júnior, i per a Begonya Nevot (06:49) i Guida Pons (07:33) en les categories veteranes A i absoluta, respectivament. Per la seva banda, els premis de la milla urbana en la categoria de veterans masculins van ser per a Albert Cebollero (05:17, Playas de Castellón) en modalitat veterans A; per a Xavi Sánchez (05:51, Tenerife 1984) en veterans B, i per a Giorgio Pili (06:10, Esport Parra TR Running) en la classificació de veterans C. Els trofeus de la prova solidària en modalitat masculina se’ls van endur Santi Castrofe (04:55, AA Palamós), en categoria absoluta; Alhaf El Marsi (04:56), en categoria júnior, i Lluc Casal (05:39), en infantil. Anas Mahboub (31:13. AA Palamós) i Montse Mas (36:59, FC Barcelona) van obtenir la segona classificació dels 10 km, seguits de Radouane Nou (31:26, La Sansi) i Anna Rovira (38:53, Trirelay). Pel que fa a la cursa dels 5 km, Abderrahm Ougra (16:56, GEiEG) i Irene Batlle (19:25, GEiEG) van quedar segons en el podi per a aquesta distància, seguits de Johannes Stahr (16:58, Lifeparkmax EV) i Laura Prieto (20:07, Lloret-la Selva).

El premi especial a la participació va estar dotat de xecs regal per valor de 100 euros, gentilesa de Girona Centre Eix Comercial. També van ser obsequiats amb xecs regal els primers classificats de les diverses categories i proves. Aquests xecs es poden bescanviar en qualsevol dels establiments associats a l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial. En total, es van repartir prop de 1.000 euros. Igual que en l’edició anterior, els organitzadors van premiar el retorn dels xips dels corredors amb l’objectiu de reciclar-los, un gest ecològic per part dels participants a canvi d’uns mitjons de l’edició commemorativa dels 40 anys de la cursa.

Esperit solidari

La cursa del carrer Nou va repetir aquest any la seva solidaritat amb el Rotary Club Girona, a través de la recaptació de les inscripcions en les diverses modalitats de la milla urbana. Els premis a les empreses se’ls van emportar Escubedo, PR-Bones Estones i Trety Girls. Per la seva banda, les escoles Bell-lloc, Les Alzines i Eiximenis van ser les guanyadores dels trofeus especials a la participació.

La cursa popular del carrer Nou de Girona va néixer el 1979 per iniciativa d’uns pocs comerciants que volien donar vida al seu carrer i fer un regal a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crearan vint places regulades per aparcar autocaravanes pagant 5 euros

TERRASSA
moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

Barcelona
política

Agents de la Guàrdia Urbana irrompen al ple per reclamar millores salarials

TARRAGONA

Destinaran 1,8 milions per reparar “amb urgència” el passeig de Fenals

lloret de mar

Jaume Cruset i Ballart, pregoner de les Festes de Primavera de Girona

GIRONA

Trobada entre el Consell Intercomarcal de la Gent Gran i la Generalitat

GIRONA

Adjudiquen el projecte per construir 66 habitatges de lloguer

lloret de mar
RELIGIÓ

«Sigues al capdavant per servir», lema episcopal del nou bisbe de Girona

GIRONA
SALT

Segon espai del servei gratuït de canguratge i temps de cures

SALT