Tiana vol erigir-se en referent d'innovació i creativitat en el món de la jardineria i l'horticultura

Tiana vol ficar en valor i erigir-se com a referent en el món de la jardineria i l'horticultura. Per això, aquest diumenge celebrarà la primera edició de la fira Tiana Verda. L'activitat aplegarà durant tot el matí més d'una quinzena de firmes d'aquest àmbit de Tiana i poblacions del voltant com ara Badalona i Montgat, que es concentraran a la Catequística de Tiana per mostrar les últimes tendències, els productes i les novetats del sector. La jornada arrencarà a dos quarts de deu del matí amb una exposició a càrrec de les floristeries locals, mentre que a la sala gran de la Catequística es podrà veure l'exposició de fotografies del concurs Tiana Verda. Els més menuts també tindran el seu espai, amb els tallers infantils que versaran sobre la temàtica. A més, durant tot el matí diversos jardins del municipi faran una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions. La festa es completarà amb una botifarrada i una calçotada popular.

El regidor de Promoció Econòmica de Tiana i primer tinent d'alcalde, Enric Nolis (CiU), va explicar que «aquesta fira vol servir per impulsar el desenvolupament econòmic de Tiana mitjançant aquest sector, que té un gran arrelament al municipi i que necessita ajuda en aquests moments de crisi». Nolis també va posar èmfasi en el fet que l'activitat «ha de servir per crear sinergies entre els empresaris d'aquest àmbit econòmic». El regidor va afegir que aquesta fira s'ha organitzat conjuntament entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Serveis de Tiana. Tot i mostrar-se prudent respecte a futures edicions, Enric Nolis no va amagar que «seria ideal que aquesta fira pugui créixer i tenir ressò en poblacions veïnes com ara Badalona i Montgat, però això serà un objectiu difícil».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA