Societat

Avanç en la nova llar d’avis d’Arbúcies

La futura seu de la llar serà a l’hotel d’entitats

El cost total estarà entre els 450.000 i els 500.000 euros

La reforma i ampliació de l’hotel d’entitats d’Arbúcies, on hi haurà la nova llar de jubilats del municipi, tindrà un cost al voltant del mig milió d’euros. El ple de l’Ajuntament va aprovar dijous el projecte arran dels problemes estructurals de l’actual edifici de Cal Xic, seu dels jubilats els últims 35 anys, que també té una difícil accessibilitat. El lloc es va triar a partir d’un procés participatiu.

La junta de la llar de jubilats i els serveis tècnics municipals van fer el disseny i la proposta, que va ser aprovada per unanimitat. La nova llar tindrà dues plantes i una de baixa, mentre que l’actual en té quatre, a més de molts esglaons.

Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies, explica que “es tracta d’una decisió popular, no política”. També destaca que “l’Ajuntament va deixar les claus de l’hotel d’entitats a la junta de la llar perquè ells mateixos miressin l’espai”.

Segons Garriga, està previst que, a priori, el nou espai estigui llest entorn de l’estiu de l’any que ve. Les obres i el trasllat duraran entre un any i un any i mig.

La llar de jubilats té prop de 900 socis que fan diferents activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia