Badalona s'omple de disfresses tot i que aquest any no hi serà present el rei Carnestoltes

Tot a punt per a l'arribada de dies de rauxa i festa grossa amb l'arribada del carnestoltes. Un any més, la comarca s'omplirà de rues populars que tindran en les disfresses –més o menys gracioses– el protagonisme més destacat. A Badalona avui a les cinc de la tarda s'iniciarà la rua de carnaval de Llefià, que farà el seu recorregut pels carrers principals del barri, i en què es premiarà les millors disfresses. A la plaça de la Plana grans i menuts podran gaudir amb l'espectacle Funky l'Olla del grup Vatua l'Olla, que amb percussionistes i gegants conduiran els assistents fins a la plaça de la Vila. Allà, però, a diferència d'altres anys, en la celebració no hi serà present el rei Carnestoltes, que habitualment llegia el seu pregó i convidava tothom a gaudir de la disbauxa. Ben entrada la nit, els més noctàmbuls podran continuar amb els tradicionals balls de carnaval als pavellons municipals de la Plana i a Llefià, amb Virus.

A Santa Coloma s'iniciarà la gran rua a la plaça del Rellotge avui a dos quarts de sis de la tarda, i arribarà fins a la plaça de la Vila, on el rei Carnestoltes llegirà el pregó i es premiaran les millors comparses. Aquest any el cas Pretòria tindrà una comparsa al·lusiva en la rua colomenca. Sant Adrià de Besòs organitzarà com cada any la rua infantil, que començarà a les dotze del migdia i sortirà de l'estació de Renfe, i que arribarà al punt final a la plaça de la Vila. La rua per als adults tindrà el mateix recorregut però es farà a les sis de la tarda. Montgat concentrarà tota l'activitat carnavalesca al poliesportiu municipal a partir de dos quarts de sis de la tarda, amb xocolatada i ball de disfresses. Per últim, a Tiana, la sala Albéniz serà l'escenari, a partir de les deu, del ball i el concurs de disfresses. Per demà hi ha prevista, a partir de les cinc de la tarda, la rua de carnestoltes, que arrencarà al Casal de Joves i arribarà al Casal de Tiana passant pels carrers més cèntrics del municipi. Un cop allà, començarà un espectacle per als més menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES