vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El pastisser Oriol Balaguer es farà càrrec de la històrica confiteria Sans

la Bisbal d’empordà
OLOT

Obren un punt de documentació del Parc Natural de la Garrotxa a l’Espai Cràter

OLOT

En marxa l’aparcament tancat per a bicicletes al costat de l’estació

girona

Conveni per millorar les connexions amb Girona Nord, Sud i a la C-35 a Maçanet

girona
Infraestructures i Serveis

Adjudicada la redacció del projecte de nou col·lector d’aigües a la Part Baixa

Tarragona

Nova campanya informativa sobre l’ús dels vehicles de mobilitat personal

palamós
SOCIETAT

Nova protesta de ramaders contra l’os al Pirineu

Sort

Reobre la platja de la Nova Mar Bella

Barcelona

Nova campanya de la Coordinadora d’ONG per garantir el dret al padró

girona