Societat

trànsit

afectacions per la nevada

La neu talla dues carreteres i obliga a circular amb cadenes a una desena de vies més al Pirineu

Les vies per on no es pot circular són la BV-4031 a Castellar de N’Hug i la C-28 a Naut Aran per accedir al Port de la Bonaigua

Dues carreteres estan tallades a causa de la neu i el gel i en una desena de vies més calen cadenes per circular-hi, segons ha informat aquest dijous el Servei Català del Trànsit (SCT). Les vies tallades són la C-13 de Sort a Esterri d’Àneu; la C-142b entre Vaquèira i el Pla de Beret; la C-147 entre Esterri d’Àneu i Alós d’Isil; la C-28 Vielha entre Vaquèira i Naut Aran i entre l’Alt Àneu, La Peülla i Esterri d’Àneu; la C-28z entre València d’Àneu i Esterri d’Àneu.

També l’L-500 entre el Balneari de Boí i l’N-230; l’L-501 cruïlla amb L-500 per anar cap al pla de l’Ermita; l’L-504 entre Llavorsí i Tavascan; l’L-510 a Alins a la cruïlla amb L-504 a Àreu; l’N-141 a Bossòst, i l’N-230 entre Senet i Vielha, on està restringit el pas a camions articulats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia