Societat

Calonge i la UdG reforcen la gastronomia i el turisme

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme convoca ajuts que permetran cobrir totalment o parcialment la matrícula dels crèdits del màster

Set estudiants ja enllesteixen els últims treballs

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni convoca ajuts destinats a estudiants de màsters de la Universitat de Girona relacionats amb l’àmbit de la gastronomia i l’alimentació. Aquestes beques, amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna, es destinen a cobrir totalment o parcialment l’import dels preus públics de la matrícula de 60 crèdits d’un màster oficial cursat a la UdG.

Els estudiants hauran de presentar un treball que aprofundeixi en la problemàtica d’aquests potents sectors, sense limitació pel que fa al territori. L’alcalde, Jordi Soler, destaca la importància que un ajuntament com el de Calonge-Sant Antoni s’impliqui en la universitat en un punt clau com és el turisme, ja que permetrà “generar oportunitats i sinergies”. Els beneficiaris de la beca són estudiants del màster de biotecnologia alimentària i el de turisme cultural.

Treballs de referència

Un cop acabat el període acadèmic, els resultats dels set treballs finals de màster s’hauran de presentar públicament.

Els actuals becats estan enllestint treballs de diversa tipologia, com ara un estudi de les tres rutes del vi catalanes adherides a Acevin i també propostes per donar un valor afegit a la ruta del vi DO Empordà; anàlisis de la gestió turística de Porto; les xarxes socials en la gastronomia; el calendari d’advent en viu com a proposta gastronòmica i cultural a Girona; una investigació vinculada al que seria la línia de recerca d’aromes de la Masia I+R d’El Celler de Can Roca; la promoció i adaptació de l’oferta gastronòmica de la Costa Brava al mercat xinès, i la promoció i adaptació de l’oferta enològica de la Costa Brava també al mercat xinès. Aquests últims treballs els fan dues estudiants de la zona que fan el màster en turisme cultural de la UdG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona