Societat

Gastronomia

Sant Iscle es muda per promocionar maduixes i vins

Serà en el marc d'una nova Diada Màgica, que se celebrarà aquest diumenge vinent

Coincidint amb les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta, al Maresme, Sant Iscle celebrarà aquest diumenge la 18a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi. Es tracta d'una jornada festiva en la qual es promocionen els productes locals, com ara les maduixes i els vins, i el mateix poble, amb un concurs de decoració, i es fa una festa ambientada en el món de les bruixes, que enguany es potencia. La fira artesana amb venda de productes locals estarà parada a partir de les 9 del matí, quan es començarà a servir l'esmorzar tradicional. Una hora abans es convida els participants de la 2a Vallalta Trail, que se celebrarà el 28 de maig, a participar en un entrenament i a córrer per camins i corriols els 10 km del circuit curt de la cursa. Les activitats relacionades amb les bruixes arrencaran a les deu del matí, al parc dels Vegetals, amb un taller de maquillatge encantat i per crear amulets i també amb contes de bruixes i bruixots. Ja a la tarda, es podrà assistir a l'espectacle Cançons per ballar com bruixes i tancarà la festa el Ball de les bruixes folloneres, a càrrec d'Embruixats de Sant Joan les Fonts. En aquest sentit, els organitzadors conviden tothom a assistir a la diada vestits de bruixes i bruixots. La cultura popular hi serà present amb la Trobada de Puntaires i l'exposició de puntes de coixí, l'exhibició de danses i la cercavila gegantera, que reunirà quatre colles de gegants. La mainada també podrà xalar als inflables o al jumping. A més, aquesta diada gastronòmica convida a descobrir Sant Iscle amb la nova fesomia que li donaran les divuit composicions que decoraran diversos punts de la població, sobretot al centre històric.

La diada

Dia 7 a partir de les 9 h.

www.santiscle.cat

I a Canet de Mar, també

Dins les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta, Canet de Mar també celebrarà la seva 14a Diada de la Maduixa aquest diumenge. Serà a la riera Sant Domènec i al carrer Ample, amb parades de maduixes de productors locals, d'artesania i també del comerç al carrer. La jornada festiva inclourà un concurs de postres i pastissos de maduixa i un espectacle per a la mainada a càrrec del grup La Bleda Teatre. Aquestes jornades gastronòmiques s'allargaran fins al 5 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA