Societat

Revisen el llibre sobre el Penedès publicat l'any 2015

La Plataforma per una Vegueria Pròpia afegeix el capítol dels darrers dos anys

La Plataforma per una Vegueria Pròpia va presentar ahir el suplement i les noves tapes del llibre El Penedès era possible, editat l'any 2015. En el suplement editat per completar l'edició del llibre de fa dos anys, es recull la crònica des que va sortir al mercat fins al 8 de febrer passat, i es canvia el títol del llibre, que ara es diu El Penedès és vegueria. Amb aquesta revisió, la plataforma vol deixar palès l'esforç que la societat civil i els partits polítics han fet en aquest procés fins a arribar a modificar la llei de vegueries, fa dos mesos.

El suplement editat és un opuscle amb caràcter de sobrecoberta acoblable al llibre i amb una tripa de 16 pàgines, que sortirà al mercat per la diada de Sant Jordi i es vendrà a un preu de sis euros. Aquest suplement vol ser una forma d'esperonar tots els implicats a omplir de contingut la vegueria amb la màxima celeritat i qualitat possibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia