Societat

teatre

El TAC de Cabrera de Mar posa en escena ‘Misteri de dolor' d'Adrià Gual

L'obra, dirigida per Joan Ramon, es podrà veure dissabte al vespre i diumenge a la tarda a l'envelat

El Grup de Teatre d'Aficionats de Cabrera (TAC) es manté fidel a la seva cita d'estrenar una obra de teatre pels volts de les dues festes majors. “A l'estiu acostumem a triar peces més divertides i ara a l'hivern títols més clàssics”, explica el secretari de l'entitat, Raimon Carles. El calendari ha fet que enguany la representació teatral lligada a la festa major d'hivern es retardi fins aquest cap de setmana. Així, els dies 11 i 12 el TAC posarà en escena Misteri de dolor d'Adrià Gual. “És una proposta del director Joan Ramon que ens va semblar bé i l'hem tirat endavant”, diu Carles, que confirma que l'espectador es trobarà amb tot “un drama”. I és que a Misteri de dolor hi ha un triangle de passions i de traïció que implica una dona madura, atractiva i poc convencional casada en segones núpcies amb Silvestre, un home bastant més jove que ella, i la filla del primer matrimoni que manté una intensa relació d'amor-odi amb la seva mare. Tot plegat en una casa petita i claustrofòbica on les passions generaran conseqüències imprevisibles.

Sis actors defensaran dalt l'escenari aquesta obra, però en la trajectòria del TAC s'han tirat endavant clàssics amb un gran repartiment. “En aquests temps, grans títols clàssics com els de Segarra i altres quasi que només els podem programar grups amateurs per l'exigència econòmica que haurien d'afrontar les companyies professionals”, reflexiona Carles.

Precisament per millorar la recaptació de diners i també per organitzar millor l'accés, per primer cop en una representació del TAC s'ha substituït la venda de tiquets lligats a un sorteig per la venda d'entrades numerades. “Altres entitats ja ho feien i nosaltres ens hem decidit ara”, diu Carles.

Les representacions

Dia 11 a les 21 h i dia 12 a les 18.30 h a l'envelat

Entrades, 5€ (3€ socis)

www.cabrerademar.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia