Societat

La quarta Magic Line es farà el dia 5 de març

L'Obra Social Sant Joan de Déu obre la inscripció de la caminada solidària

L'Obra Social Sant Joan de Déu ja ha posat en marxa tot l'engranatge per a la Magic Line, la mobilització solidària no competitiva que cada any mobilitza més de deu mil persones que recorren els turons de Barcelona. La inscripció ja està oberta i la data serà el 5 de març del 2017. Una de les novetats és que hi haurà una edició de la Magic Line a Mallorca el 14 de maig.

El cantant Joan Dausà va engegar ahir el comptador “Quilòmetres d'il·lusions”, que és el lema de la caminada amb referència a les il·lusions de les persones que es beneficien dels programes finançats amb els donatius dels equips que hi participaran. En les tres edicions que s'han fet fins ara, la mobilització solidària ha recollit més de 600.000 euros, que s'han destinat a programes socials per a persones sense llar, amb problemes de salut mental, persones grans i a l'hospital infantil.

Un cop feta la inscripció per participar-hi, es tracta que els equips es mobilitzin per sensibilitzar el seu entorn i implicar-lo en la col·laboració per recollir fons solidaris organitzant, per exemple, rifes, parades als mercats o sopars.

A Barcelona es podrà participar en recorreguts de 10, 15, 20, 30 i 40 quilòmetres que comencen a Nou Barris, creuen Collserola, es pot fer un descans a Montjuïc i participar també en una festa solidària a la plaça de la Catedral. La novetat del 2017 serà el recorregut de 15 quilòmetres per commemorar els 150 anys de l'arribada de l'orde dospitalària Sant Joan de Déu a Barcelona. Aquest recorregut permetrà que hi participin 1.500 persones més que en les edicions anteriors en una caminada que excepcionalment sortirà de l'hospital de Sant Joan de Déu, uns dels deu centres de la institució a la Ciutat Comtal.

Novetat a Mallorca

En el cas de Mallorca, es faran recorreguts de 4, 10 i 25 quilòmetres que transcorreran per Palma i Calvià, amb un descans al castell de Bellver i acabaran amb una festa al parc de la Mar.

Des del 2014, en el currículum de la Magic Line hi consten 25.000 participants, 1.861 equips, 300 activitats solidàries, 1.500 voluntaris, 200 col·laboradors, 600.000 euros recollits i 50 programes socials que han pogut tirar endavant gràcies a aquests fons solidaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia