Societat

Engrunes dels cinquens en una trentena de poblacions

L'administració La Pastoreta, de Reus, va repartir 1,8 milions d'euros amb 30 sèries del número 03643

Les quanties modestes dels premis no van treure, però, les celebracions dels afortunats

Cap premi gros, però moltíssims de petits i molt repartits de nord a sud i d'est a oest del país. Els vuit cinquens premis van tocar a més d'una trentena de localitats de Catalunya, el País Valencià i les Illes tot i que de manera molt fragmentada, en alguns casos, un dècim i prou.

Entre les localitats premiades amb un cinquè premi més afortunades hi ha, per exemple, Reus, on l'administració número 6, situada a la plaça de La Pastoreta, va arribar a vendre 300 dècims, que suposen 1,8 milions, del 3643 venut íntegrament per la finestreta, “però no a cap bar ni a cap associació ni col·lectiu”, segons va explicar el responsable, Òscar Bauzà. Aquesta administració ja s'ha acostumat a repartir fortuna, ja que en la rifa de Nadal de fa tres anys va poder donar 39 milions d'un quart premi. Un any abans, en el sorteig de Reis, un segon premi venut íntegrament els va permetre repartir 50 milions d'euros en una de les pluges de milions més grans que es recorden a les comarques de Tarragona.

El 3643 va repartir la sort als clients de La Bruixa d'Or, de Sort, compradors que majoritàriament van adquirir la butlleta per internet, i als fidels de l'administració Valdés, de Barcelona. La famosa casa de la Rambla va vendre a finestreta una sèrie dotada amb 60.000 euros. “Els números baixets agraden i són els que surten”, va assegurar el treballador de l'administració, Miguel Ángel Martínez.

Entre altres localitats, aquests premis han beneficiat veïns de Cornellà, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, la Seu d'Urgell, Badalona, Blanes, Salou, Cambrils, Eivissa, Pollença, a Mallorca i València.

A Girona les localitats més afortunades amb un cinquè premi van ser Besalú (que va repartir part del 57038), la Bisbal, Roses i Sant Feliu de Guíxols (el 34001) i Blanes (el 8128). L'administració de Ripoll que va repartir el premi no va tenir sort amb el número estel·lar: el que coincidia amb la data de naixement de Pep Guardiola.

LA XIFRA

1,8
milions
d'euros ha repartit a Reus l'administració La Pastoreta del cinquè premi 03643.

LA FRASE

Els números baixets agraden i són els que surten
Miguel Ángel Martínez
treballador de l'administració valdés, de barcelona

A Cornellà, Fujitsu reparteix premi i feina als empleats

Els empleats Fujitsu de Cornellà van celebrar el premi de 100 euros per cada dècim que coincideix amb les darreres xifres del segon premi. L'empresa ha anunciat 300 nous llocs de treball.

Quasi tots els cinquens en la tercera taula

La tercera taula del sorteig, cantada passats dos quarts d'onze, va ser la que va cantar més tres cinquens premis: el 03643, el 08128 i el 33003. Entre un i el següent van passar només 5 minuts.

A Terres de l'Ebre es mantenia l'esperança

L'expectació a Terres de l'Ebre era màxima. Tot feia pensar que a l'Aldea, amb la crisi recent de la cooperativa, tocaria. Al final, a l'Ebre es van emportar un pessic d'un cinquè premi, el 08128.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.