Societat

Primeres retencions importants a la AP-7 a Martorell, la Roca i el Vendrell

Trànsit

Les primeres retencions de vehicles del pont de l'1 de Maig es registren aquest matí a l'autopista AP-7 en sentit Tarragona i Girona. Les cues més importants acumulen 20 quilòmetres entre el Papiol i Sant Sadurní d'Anoia. També hi ha problemes al peatge del Vendrell a causa d'un accident que hi ha hagut a Torredembarra.

També hi ha retencions als peatges de la AP-7, principalment a Torredembarra (Tarragonès) i en direcció Castelló, amb deu quilòmetres de retencions, i la Roca del Vallès (Vallès Oriental), en direcció Girona, entre els quilòmetres 129 i 133.

En direcció a Tarragona, i a l'altura d'Avinyonet del Penedès, també es produeixen llargues cues d'uns deu quilòmetres en la mateixa autopista entre els punts 181,50 i 191.

A més, el Servei Català de Trànsit (SCT) informa de circulació intensa en uns quatre quilòmetres a la carretera C-35 a l'altura de Vidreres i en direcció a Platja d'Aro (Girona).

L'operació sortida del pont de l'1 de Maig es va iniciar a Catalunya ahir a les 15.00 hores amb poques retencions, excepte petites cues a la AP-7 en direcció a Girona i cap a València, i es preveu que duri tot el dia d'avui.

En total, fins diumenge que ve està previst que es facin 715.000 desplaçaments, segons les dades de l'SCT.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.