Societat

En llibertat tres detinguts acusats de simular agressions masclistes per regularitzar la seva situació a Lleida

El jutjat d’Instrucció número 3 en funcions de guàrdia de Lleida ha decretat llibertat per a tres detinguts acusats de simular agressions masclistes per obtenir papers i regularitzar la seva situació. Els investigats, un home i dues dones –una de les quals la policia sospita que seria la líder de la trama–, hauran de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.

La causa continua oberta per delictes de salut pública i estafa processal. Els investigats han passat aquest dissabte a disposició judicial després de ser detinguts aquest dijous a la tarda en el marc de la investigació Luperca de la Unitat d’Investigació Segrià-Pla-Garrigues dels Mossos d’Esquadra.

El cos policial va detenir a a Lleida catorze persones per les simulacions. Dijous a la tarda va fer la detenció de 13 dones i un home que estan investigats per denúncia falsa, simulació de delicte, falsedat, afavoriment de la immigració il·legal i pertinença a organització criminal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia