Societat

cultura

Mataró innova i tindrà un mural-cartell de Santes

L’artista mataroní Mohamed L’Ghacham serà l’autor del cartell de Les Santes 2024 que innova el seu concepte i serà un mural en un indret de la ciutat. El procés de realització serà participatiu amb l’objectiu debatre directament amb l’artista i aportar vivències o records, fotos i altre material relacionat amb la Festa Major.

El reconegut muralista que té obres arreu del món i un mural que va fer al barri de Rocafonda farà l’obra a partir de les aportacions de la ciutadania que després es convertirà en el cartell de Les Santes 2024. Es faran tres sessions amb l’artista i els interessats es poden inscriure a ww.lessantes.cat o als centres cívics per assistir a les tres sessions els propers dissabtes 9 i 16 de març i el 6 d’abril.

Fotògrafa internacional

L’exposició de fotografies de les Santes del 2025 anirà a càrrec de la fotoperiodista Kris Ubach especialitzada en viatges, turisme i sostenibilitat des de fa més de vint-i-cinc anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia