Societat

societat

El cor ’FildeGòspel’ recull 3.140 € per a la Fundació Aspronis

Durant més d’una hora i mitja el públic va vibrar amb les cançons del grup musical

Diumenge 23 de novembre, el Teatre de Blanes va omplir-se de bones vibracions i un sentiment de generositat a través del Concert Solidari que oferia el cor ’FildeGòspel’, amb l’objectiu de recaptar fons econòmics per a la Fundació Aspronis. Una actuació que s’anunciava que seria molt especial, era la primera vegada que el grup de gòspel de Pineda de Mar actuava a Blanes.

La recaptació de la venda d’entrades s’ha destinat íntegrament a una entitat lligada a la mateixa història del municipi, perquè va ser a Blanes on es va gestar. Sumant les entrades venudes i les de la fila zero, s’ha aconseguit reunir un total de 3.140 € que es destinaran a la Fundació Aspronis, l’entitat que compta amb centres d’atenció a Blanes, Palafolls i Malgrat de Mar.

La vicepresidenta de la fundació, Cristina Cabañas, va agraïr al grup de Gòspel , al públic assistent, i a l’Ajuntament que havia cedit la instal·lació, per la solidaritat que feia possible omplir el Teatre de Blanes. També, Lourdes Lorenzo, cantant de ’FildeGòspel’ i treballadora de la Fundació Aspronis, va expressar públicament la il·lusió que els feia a tots els membres del grup aquest esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia