Administracions

Ajudes a deu municipis per ser més sostenibles

La Diputació de Girona destinarà aquest any 80.000 euros per ajudar els municipis gironins a orientar les seves polítiques públiques per avançar cap a l’assoliment de l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

En total, hi haurà deu pobles que es veuran beneficiats amb aquest ajut, la meitat dels quals a la Selva. Són Anglès, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Celrà, Olot, Palamós, Ripoll, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners. Cada municipi rebrà 8.000 euros per redactar plans estratègics i formar el personal en els quatre vessants de la sostenibilitat (economia, societat, medi ambient i bon govern). És el segon any que la Diputació atorga la subvenció, que l’any passat va ser de 63.360 euros i que aquest ha augmentat. “Hem decidit destinar-hi més recursos econòmics per donar resposta a la creixent demanda dels ajuntaments de tenir eines que els ajudin a treballar cap a la sostenibilitat”, va dir el president de la Diputació, Miquel Noguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia