Medi ambient

Mobilitat per a totes les edats, a Ripoll

Busquen voluntaris per passejar avis i persones amb altres capacitats en tricicle

L’Ajuntament de Ripoll treballa per activar un grup de voluntaris per passejar periòdicament gent gran o persones amb altres capacitats amb tricicle elèctric. Aquesta iniciativa, liderada per l’àrea de participació, s’emmarca en el projecte danès En bici sense edat. Es presenta el 22 de setembre (18 h, biblioteca Lambert Mata) i el primer objectiu és aconseguir una bossa de voluntaris i la publificació als casals d’avis, tot i que no només va adreçada a les persones que estan en residència o pisos tutelats.

És una de les activitats que es duran a terme la setmana vinent coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Inclou també la recuperació de la Passejada per l’envelliment actiu, amb sortida des de la pista Esteve Badia del barri de Sant Pere. S’inicia amb tallers d’educació viària a càrrec de la policia local i s’acaba amb un taller familiar puntuable per carnet de bon comportament ambiental i amb la cursa de la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia