Administracions

Impuls per al museu Thyssen de Sant Feliu

S’ha aprovat inicialment el projecte de reforma i ampliació del monestir

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja disposa del projecte de reforma i ampliació del monestir per fer-hi el futur museu Carmen Thyssen, aprovat inicialment. L’alcalde, Carles Motas, ha recordat que “no es tracta només de la construcció d’un museu”, que és un projecte de “transformació de la ciutat en l’àmbit urbanístic, també en l’econòmic i sobretot en el cultural, sense renunciar a res del que tenim com a ciutat, però sí afegint la cultura com a aquest motor de transformació del model turístic i de ciutat”.

El projecte que s’ha aprovat inicialment consisteix en la reforma de la planta baixa i primera i segona plantes de l’edifici. També inclou l’ampliació del cos del claustre de la plaça Abadia.

La superfície d’actuació total és de 5.555 metres quadrats amb una inversió que s’acosta als deu milions. També s’inclou el projecte de museografia, que ascendeix a poc més de 500.000 euros. El projecte del futur Museu Carmen Thyssen ja disposa de diners aportats per administracions com la Generalitat, el govern espanyol i la Diputació de Girona. “Totes han aportat finançament i en tots tres casos han manifestat la voluntat que sigui ampliable”, ha explicat l’alcalde, Carles Motas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia