Societat

Els veïns de la Marca de l’Ham traslladen les mobilitzacions a la Rambla de Figueres

Reclamen “seguretat al barri”

Els veïns de la Marca de l’Ham han decidit traslladar les mobilitzacions a la Rambla de Figueres per reclamar més “seguretat” al barri i que l’Ajuntament deixi “per escrit” els seus compromisos. El president de l’associació, José Garrido, diu que, tot i que és cert que ens últims dies i arran d’una reunió el consistori ha pres mesures, els veïns consideren que no són “suficients” i que cal anar més enllà. En aquest sentit, reclamen que es desallotgin les cases ocupades i l’edifici del Bisbat que freqüenten drogodependents. “No ens aturarem i anirem tallant la Rambla de forma indefinida fins que s’asseguin amb nosaltres, l’alcaldessa i el senyor Pere Casellas”, afegeix Garrido.

Precisament, aquest dimecres l’Ajuntament va anunciar que intensificava la presència de la Guàrdia Urbana al barri en compliment dels compromisos amb els veïns. A més, també es va desplegar un dispositiu de neteja per retirar alguns objectes i deixalles abandonats a la via pública i es va fer un control de vehicles abandonats. Aquestes accions arriben després que la setmana passada el govern local i la Guàrdia Urbana es reunissin amb els veïns del barri.

L’associació assegura, però, que la mesura es va prendre davant la “imminent” mobilització prevista. Asseguren que les mantindran cada dijous i divendres de les 18.30 a les 19.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia