Societat

Només un carril tallat a l’Ap-7, a Fogars de la Selva

Encara hi ha 16 quilòmetres d’aturades des de Sant Celoni, tot i que s’han obert dos carrils en sentit nord i un en sentit sud

La congestió a l’Ap-7 segueix, ara amb 16 quilòmetres de retenció, tot i que ja s’han obert dos carrils en sentit nord, més un altre addicional en el sentit sud per facilitar el pas dels vehicles. Les retencions han començat aquest matí, quan ha bolcat un camió a l’alçada de Fogars de la Selva. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor, que ha mort en l’accident, és un home de 57 anys i veí de Múrcia. L’accident ha tingut lloc poc després de dos quarts de set del matí quan, per causes que s’estan investigant, el vehicle ha bolcat a l’alçada del punt quilomètric 95. Arran de l’incident, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, un helicòpter medicalitzat i dues unitats del SEM. La via s’ha tallat en sentit Girona i es fan desviaments cap a la C-35, per la sortida de Sant Celoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia