Societat

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona detenen 37 lladres multireincidents el cap de setmana

Les detencions s’han fet durant el dispositiu d’oci nocturn i corresponen a robatoris i tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut un total de 37 lladres multireincidents durant el dispositiu d’oci nocturn del cap de setmana passat. Són dades d’una situació concreta en plena temporada d’estiu, de vacances i amb l’auge del turisme a la capital catalana en un primer període d’aquestes característiques posterior al coronavirus.

Segons han informat els dos cossos policials, principalment són lladres multireincidents detinguts per robatoris amb violència i tràfic de drogues. La policia catalana ha explicat que aquestes detencions s’han produït en el marc del dispositiu immers en el Pla Tremall per lluitar contra la multireincidència. En els últims mesos, des dels Mossos d’Esquadra han detectat un augment dels robatoris de rellotges d’alta gamma.

Des del febrer de 2020, els Mossos d’Esquadra tenen en marxa el Pla Tremall, un operatiu dissenyat específicament per a posar límit als lladres en sèrie que actuen a Barcelona i la seva zona metropolitana. En paraules dels Mossos des de la plataforma de la Generalitat, «aquesta tipologia delictiva i lluitar contra els receptadors s’ha convertit en un dels principals focus de treball d’aquest pla contra la multireincidència».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia