Societat

Automoció i Serveis del Nord-Est presenta en primícia el nou Renault Mégane 100% elèctric i el nou Arkana Híbrid al Mas de Torrent

Aquest marc incomparable, l’Hotel Restaurant Mas de Torrent, ha estat el lloc escollit per Automoció i Serveis del Nord-Est, concessionari oficial Renault, per presentar les dues últimes novetats de la marca francesa: el nou Renault Mégane E-Tech 100% elèctric i el nou Arkana E-Tech Híbrid. Jordi Sabaté, CEO d’Automoció i Serveis del Nord-Est va fer una breu explicació dels elements més importants i destacables d’aquests dos vehicles però va convidar a que el públic assistent provés en circulació aquestes dues novetats. “El més important és probar el producte i sentir les sensacions al volant d’aquests dos vehicles”, va comentar. Es va realitzar una ruta per indrets tan carismàtics com Pals, Peratallada, Palau-Sator, etc… per tal que tots els convidats assistents poguessin comprovar l’experiència de conducció de primer nivell que ofereixen aquests dos models, la berlina compacte i transgressora 100% elèctrica amb plataforma modular CMF-EV i el SUV cupè híbrid que tant està triomfant actualment amb la preuada etiqueta ECO de la DGT.

Un cop acabada la ruta es va oferir un sopar a tots els assistents al mateix restaurant Mas de Torrent, preparat per l’ocasió pel prestigiós xef Ramon Freixa. D’aquesta manera la gent va poder comentar les sensacions obtingudes de la prova dels dos vehicles davant una cuina local amb el millor producte de la Costa Brava, creativitat i tradición.

MÉGANE E-TECH 100% ELÈCTRIC

Pot aconseguir entre 300 i 470 quilòmetres d’autonomia, segons versió de bateria, 100% elèctrica 0 emissions. El seu aspecte és innovador i modern, amb una cintura ben elevada, passos de roda imponents i zona posterior amb acabat perfilat. Tot això, amb unes sensacions de conducció molt agradables gràcies a un interior insonoritzat a la perfecció, un tren posterior dinàmic i que proporciona una gran estabilitat, i unes prestacions realment òptimes, de fins a 220 CV de potència, 300 Nm de parell que permeten accelerar de 0 a 100 en 7,4 segons i una velocitat màxima de 160 km/hora.

RENAULT ARKANA E-TECH HÍBRID

És un dels SUV amb més presència al mercat actualment, i en aquest cas, combina la mecànica híbrida amb motor de gasolina 1.6 de 94 CV i dos elèctrics, de 36 o 15 kW. Amb això, el polivalent Arkana aconsegueix una potència combinada de 145 CV, emetent tant sols 108 grams de CO2/km per obtenir l’etiqueta ECO i amb una carcassa de tipus cupè que enamora, amb línies dinàmiques però elegants, un espai notable i gran tecnologia a l’interior amb un maleter excepcional, de 480 litres de capacitat.

Automoció i Serveis del Nord-Est SL

És Concessionari Oficial RENAULT/DACIA amb 6 centres de mobilitat (La Bisbal d’Empordà, Blanes, Palafrugell, Olot, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí) i amb més de 50 anys d’experiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia