Societat

la crònica

Joves promeses en alça

Per ser el primer cop que actuava a la roca de Sa Palomera, la Pirotècnia del Mediterrani, de València, va presentar un espectacle potent. Van portar una pirotècnia nova, de gran qualitat i fabricada per ells. Van començar amb uns focs intermitents de color vermell amb què van omplir tota la façana marítima. Les diverses seccions, algunes de les quals van ser digitals, van acabar amb trons amb molt de soroll, que és un dels trets que més agrada als espectadors. El cel es va omplir de peònies, meduses, pops, anelles entrellaçades, dàlies i magnòlies. Una de les principals novetats va ser el llançament d’una roda des de la roca de Sa Palomera. El públic va quedar satisfet.

Cada nit que es disparen els focs del 50è Concurs Internacional de la Costa Brava d’aquest 2022, es confirma el que ja s’anunciava des del 2019: que la celebració reuniria un ventall d’empreses que garantirien espectacles diaris de primer ordre. Així ha estat fins ara. Després de la qualitat indiscutible del primer dia i de la pujada del llistó un graó més dissabte, l’endemà va continuar in crescendo. Ahir a la nit, en què l’esdeveniment va travessar l’equador, novament el públic va poder gaudir d’un gran espectacle. De fet, abans de venir a Blanes, la Pirotècnia del Mediterrani s’havia interessat en diversos aspectes logístics que feien preveure l’espectacularitat: va demanar si seria possible fer servir una grua per instal·lar artefactes de grans dimensions, si bé finalment no la van portar per l’orografia. La qualitat dels grups que han actuat fins ara trasllada al jurat un gran dilema a l’hora de decidir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia