Societat

Acord per obrir el pati de l’escola Salesians Ripoll

L’Ajuntament i l’escola signen un conveni perquè aquest equipament s’obri a la ciutadania fora de l’horari lectiu.

L’Ajuntament de Ripoll i l’escola Salesians han signat un conveni per obrir el pati del centre a les entitats i a la ciutadania. Per tal de millorar aquest espai de l’escola, s’ha reutilitzat la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ripoll.El centre i l’Ajuntament han volgut promoure la pràctica de l’esport a través d’aquest conveni per tal de donar- resposta a la necessitat de més espais públics per al joc i el lleure.

Així doncs, el pati s’obrirà més enllà de l’horari lectiu perquè entitats i ciutadania també en puguin fer ús. En concret, s’hi podrà accedir de dilluns a divendres de les 17.30 a les 20.30 hores durant els mesos de gener a juliol i de setembre a desembre. Els horaris poden allargar-se per comú acord de les parts. Els dissabtes, diumenges i festius també es podrà sol·licitar fer-ne ús, demanant-ho amb una antelació de 15 dies al centre escolar, que és qui gestiona els horaris de l’espai. La prioritat d’ús del pati seguirà l’ordre següent: Salesians Ripoll, Ajuntament de Ripoll, entitats i associacions del municipi, i particulars.

Gràcies a aquest conveni, que ja està vigent, el pati ja està acollint els seus primers usuaris durant les tardes i els vespres d’estiu: aquest dijous s’hi va dur a terme una activitat de L’Estiuet i d’altres particulars també ja n’han fet ús. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’acord, ja que permet disposar d’un espai de lleure al centre de la vila, ben a prop del Barri Vell, on s’hi detectava una mancança en aquest aspecte. D’aquesta manera, l’objectiu final és oferir una alternativa d’oci i lleure als infants i joves de Ripoll i les seves famílies, en un context segur i de proximitat. En aquest sentit, el consistori té altres iniciatives, com la del Lleure a les Places i el pati obert de l’escola Joan Maragall. El conveni amb Salesians Ripoll té una vigència de 4 anys amb possibilitat de pròrroga acordada entre les dues parts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia