Societat

Més de mig miler d’usuaris de l’Avellaneda de Ripoll

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll, al sector de l’Avellanades, acullen durant els dos mesos d’estiu uns 350 esportistes de diferents clubs de Catalunya.

A més, les entitats esportives de la vila duen a terme els seus campus d’estiu. Així, doncs, un total de 125 infants i joves ripollesos també fan ús dels equipaments esportius del municipi.

En el marc de l’Estiu Actiu, la proposta de lleure inclusiu de l’Ajuntament de Ripoll, que acull quatre modalitats de casals, un total de 270 infants i joves de tres a setze anys també faran un ús puntual d’aquestes instal·lacions.

Amb totes aquestes dades a la mà, l’Ajuntament ha justificat els treballs que està duent a terme per projectar la zona esportiva de futur 2019-2029.

Amb l’execució d’aquest projecte, a mitjà termini, el govern local té l’objectiu de millorar i ampliar les instal·lacions esportives municipals i contribuir a consolidar Ripoll com a destinació d’estades esportives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia