Administracions

Platja d’Aro preveu construir una àrea de caravanes

L’objectiu és retirar les que s’acumulen entorn de la masia Bas i del parc dels Estanys i hi pernocten sense permís

Platja d’Aro construirà una àrea d’acollida de caravanes que té previst inaugurar la Setmana Santa que ve. Ho farà en un terreny a l’entrada del municipi, ubicat al costat de la carretera de Santa Cristina d’Aro entre un supermercat i una benzinera, segons recull l’agència de notícies ACN. L’àrea disposarà d’espai per a uns 70 vehicles i oferirà serveis bàsics, com ara la possibilitat de connectar-se a l’electricitat o de buidar i renovar les aigües. Està previst que sigui de pagament i per a un màxim de 48 hores. Per a estades més llargues, hauran d’usar els càmpings del municipi. L’objectiu és retirar dels carrers les prop de 150 caravanes –en xifres del pic de l’estiu– que s’acumulen entorn de la masia Bas i del parc dels Estanys i que hi pernocten sense que estigui permès.

El municipi disposa, actualment, d’espais d’aparcament lliures per a autocaravanes, on només està permès fer-hi estades amb un topall màxim de 48 hores seguides i està prohibit, tal com indica el panell de l’entrada, desplegar tendals i col·locar taules i cadires fora del vehicle. L’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, reconeix que estan al cas que “se n’està fent un mal ús i cal regular-ho”: “Hi ha persones que s’estan més de les 48 hores permeses en aquests espais”, pensats només com a aparcament temporal. Tot i això, admet que el cos policial “arriba on arriba” i hi afegeix que “és molt complicat regular l’activitat quan les caravanes s’escampen pel municipi”. A part dels aparcaments específics per a autocaravanes, el municipi acumula estacionaments d’aquests vehicles en altres carrers. Un és l’annex a l’àrea del parc dels Estanys, que s’omple sobretot els caps de setmana i a l’estiu. Les autocaravanes i caravanes també s’acumulen a la zona de la masia Bas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia