Societat

Els botiguers de Tossa fan una campanya per incentivar el comerç

La promoció ’Compra a Tossa de mar té premi’ té lloc aquest cap de setmana

Amb una compra mínima de 50euros, sorteja vals de compra, sopars i estades a hotels amb un valor total que supera de 2.000

Els comerciants de Tossa de Mar celebren aquest cap de setmana la campanya Comprar a Tossa de Mar té premi. Amb una despesa mínima de 50 euros en qualsevol dels establiments adherits a la Unió de Botiguers es pot entrar en el sorteig de: 10 vals de 100 euros per comprar a les botigues de la UBTossa, tres vals de 100 euros per sopar als restaurants Bahia, Capri i Can Carlus, i una nit amb esmorzar inclòs al Gran Hotel Reymar i a l’Hotel Golden Bahia & Spa de Tossa. En total, tots els premis junts superen els 2.000 euros .

Per poder participar cal seguir el compte d’Instagram de la Unió de Botiguers, fer m’agrada a la publicació promocional del Shooping Weekend, fer un comentari etiquetant a les persones amb les que es vol compartir el premi i acreditar, mitjançant un o diversos tiquets de compra. Fent-se una selfie a qualsevol dels establiments associats de la UBTossa i compartir-la amb un post o un història a l’Instagram, dona més opcions a guanyar un dels premis. Els premis es sortejaran dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia