Societat

Centenars de persones protesten pels “assassinats” a la tanca de Melilla

La concentració davant de la delegació del govern esdevé una manifestació que baixa per Via Laietana

Centenars de persones es manifesten davant de la delegació del govern espanyol, a la cruïlla entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria, en senyal de protesta per les morts a la tanca de Melilla el 24 de juny passat i contra totes les morts que es produeixen a les fronteres. “No són morts, són assassinats”, és una de les principals denúncies corejades pels manifestants. A més de denunciar les 37 morts i la violència exercida contra aquestes persones com a conseqüència de les polítiques migratòries, els col·lectius també han anunciat que enviaran un comunicat de denúncia al president Pedro Sànchez i el ministre Fernando Garcia-Marlaska per al qual estan recollint signatures. L’acte de protesta també es porta a terme a altres poblacions com Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Mollet, Vic, Lleida, Reus i Figueres, entre d’altres.

En la protesta de BArcelona la concentració va esdevenir a les del vespre una manifestació que ara baixava per Via Laietana cap a la plaça d’Idrissa Diallo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia