Administracions

Tolerància zero contra els incívics, a Palafrugell

La imatge d’uns joves saltant sobre dos vehicles indigna els veïns i es fa viral

L’Ajuntament de Palafrugell ha assegurat que no tolerarà mostres incíviques al municipi i que farà servir “tot el pes de les ordenances per sancionar els seus responsables”. Unes imatges d’uns joves saltant sobre el capó de dos cotxes a Calella de Palafrugell per Sant Joan, i que es van fer ràpidament virals, van encendre les alarmes dels veïns i, ràpidament, van contribuir a donar al nucli una imatge que, segons l’Ajuntament, “no es correspon amb la realitat”.

L’equip de govern, de Som Gent del Poble, ERC i Junts per Catalunya, ha hagut de sortir al pas d’aquests fets remarcant que aquesta situació, que qualifica de “puntual”, no reflecteix la realitat turística de Calella de Palafrugell. El govern destaca que en tot cas “estaríem davant fets puntuals”. L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, diu que, “dins les possibilitats de les normatives i ordenances, no es toleraran d’actituds incíviques”. Així mateix, Vigas ha destacat que les normes de convivència “són per a tothom” i que s’han de complir. Davant l’alarma generada per les imatges difoses per la xarxa, l’Ajuntament de Palafrugell “lamenta les actituds incíviques detectades durant el cap de setmana de Sant Joan i realitzades per un grup de joves a Calella de Palafrugell”. El consistori insisteix que les imatges que s’han fet virals a les xarxes socials no representen el tipus de turisme que hi ha al municipi, i al mateix temps, vol manifestar la seva “fermesa contra aquest tipus de conductes”.

La policia local ha denunciat un jove, que serà multat, i treballa per identificar la resta. També se’ls reclamarà l’import dels danys que van ocasionar als dos vehicles. La policia local està treballant per prendre mesures i aturar aquest tipus d’actuacions, malgrat que es considera aquesta situació com un fet puntual, gens habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia