Societat

El Solfejant de Cassà canvia d’escenari

A Can Parera, hi actuaran Chicuelo, Les Anxovetes, Tutti Veus o La Ludwig

El cicle de concerts d’estiu Solfejant, de Cassà de la Selva, celebrarà la seva 19a edició en un nou escenari, el de l’Espai Can Parera (pl. Mossèn Jacint Verdaguer), estrenat per la festa major, on s’han programat cinc concerts “sota les estrelles”, tots els dijous entre el 14 de juliol i l’11 d’agost. Les entrades ja es poden adquirir al web cassacultura.cat , al preu de 8 euros per concert, amb un abonament de 35 euros per a totes les actuacions. Els concerts començaran a les 22 h.

El festival començarà el 14 de juliol amb el cor cassanenc Tutti Veus, que hi presentarà el seu nou espectacle, Rumb a la rumba, una proposta dinàmica i divertida per apropar la història de la rumba catalana a tots els públics, sota la direcció d’Anna Pérez (Burman Flash).

El 21 de juliol, hi actuarà el prestigiós guitarrista flamenc Juan Gómez, Chicuelo, amb el seu trio. Chicuelo ha acompanyat grans cantaores com ara Enrique Morente i Miguel Poveda, però també ha destacat com a prolífic compositor i productor.

El quintet femení Les Sommeliers (veu, violí, clarinet, violoncel i piano) arribarà al Solfejant el 28 de juliol per presentar-hi el seu nou disc, Per dins i per fora . El 4 d’agost, La Ludwig Band portarà el seu contundent directe i les irresistibles cançons de La mateixa sort a Can Parera, on el dia 11 d’agost tancaran el cicle cassanenc Les Anxovetes, amb les seves havaneres “en femení” i el seu espectacle més íntim: (d)ones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia