Societat

ELS AVENÇOS TECNOLÒGICS

Noves eines per menjar sa

Quan apareixen modes o canvis dins la societat sempre es creen aparells per tal de fer més fàcil aquesta transició o treure tot el suc possible a la moda. En aquest cas, aquesta tendència actual pel menjar més sa ha vingut acompanyat de les fregidores d’aire, un utensili de cuina que fregeix utilitzant aire. Només el 2021 se’n van vendre a Espanya 400.000 exemplars, quatre vegades més de les unitats que s’havien venut el 2020. “Aquest ascens es pot atribuir a dos factors principals. El primer és els resultats cruixents que proporciona sense fer servir oli i el segon és una tendència creixent a menjar cada vegada més sa”, explica Elena Soriano, treballadora de Moulinex.

“Les fregidores d’aire han arribat per quedar-se”, assegura Soriano, qui les compara amb el microones. “Al principi es pensava que el seu ús era limitat, però ara hi ha centenars de receptes.” Moulinex ha demostrat que amb aquest aparell es pot reduir fins a un 99% el greix afegit als aliments, a part d’estalviar oli i fins a un 40% d’electricitat respecte d’un forn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia