Societat

societat

Cues quilomètriques a l’AP-7 tant direcció Girona com Tarragona

Aquesta tarda els camions no poden avançar a l’A-7

La Guàrdia Urbana busca un conductor que aquest matí ha atropellat una persona a la Zona Franca i ha fugit

L’autopista AP-7 torna a ser a primera hora de la tarda d’avui una de les vies més transitades del país i ja es registren cues quilomètriques tant en direcció a Girona com per anar a Tarragona. També les rondes de sortida de Barcelona, la B-10 i la B-20, registren trànsit molt dens a causa de l’operació sortida del pont de sant Joan. En alguns trams de l’AP-7 ja hi ha retencions de fins a 22 quilòmetres, des de Granollers en direcció Girona, per exemple. En direcció Sud, l’AP-87 també registra llargues cues per anar cap a Tarragona.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a primera hora d’aquesta tarda, just quan ha començat oficialment a les 15,00 hores l’operació sortida d’aquest pont de tres dies, l’AP-7 és una de les vies que està registrant més retencions i trams amb trànsit lent amb parades de vehicles. A partir de les cinc i fins a les deu de la nit en aquesta autopista els vehicles pesants no poden superar els 80 km/h i estan obligats a mantenir-se al carril dret sense fer avançaments. També s’han instal·lat unes grues en punts estratègics de l’autopista, com a la Roca del Vallès, per resoldre incidències, com vehicles avariats o accidents, de forma més ràpida.

Les rondes de sortida de Barcelona, la B-10 (litoral) i la B-20 (Dalt), també comencen a tenir trànsit lent. També hi ha trànsit lent d’uns 5 quilòmetres a la C-32, a l’altura de Mataró, en ambdues direccions, a la C-58, al terme municipal de Ripollet, de 7 quilòmetres en direcció a Barcelona, a la C-32, a Cornellà en direcció a Castelldefels, de 4 quilòmetres, a la B-23, al Papiol, de 3 quilòmetres en direcció a Tarragona.

Així mateix, registren trànsit lent la C-17, a Mollet, de 3 quilòmetres en direcció a Barcelona i la C-17, a Parets, de 3 quilòmetres en direcció a Vic.

A causa d’un accident, hi ha cues de fins a 6 quilòmetres a l’A-2, a l’altura de Castellbisbal, en direcció a Lleida, ja que s’ha hagut de tallar un carril.

El Departament d’Interior ha preparat un dispositiu especial per a la revetlla amb la sortida de 450.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona

Cotxe fugit

D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar el conductor d’un turisme de color blanc implicat en l’atropellament d’una persona, que aquest dijous ha resultat ferida de gravetat, a la Zona Franca.

Segons ha informat la Urbana, l’atropellament ha ocorregut, en circumstàncies que s’investiguen, cap a les 05.33 hores al carrer I de la Zona Franca, en un sinistre en el qual la víctima ha patit ferides de gravetat.

A les seves xarxes socials, la Guàrdia Urbana ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar el conductor del turisme, que se n’ha anat del lloc després de l’atropellament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia