Societat

trànsit

Cues a l’AP-7 i altres vies pel retorn de les platges

Les cues a les carreteres catalanes es van repetir aquest diumenge a la tarda en la tornada del cap de setmana de platja, en alguns casos complicades per accidents. Amb tot, el Servei Català de Trànsit informava al vespre que no havien estat tan llargues com en caps de setmana anteriors i fins i tot es va renunciar a habilitar algun dels carrils addicionals previstos inicialment perquè no va caldre per les condicions de la circulació. Però, com és habitual els caps de setmana d’estiu i calor, es van produir cues de fins a 13 km a l’AP-7 a l’altura de la Roca del Vallès en direcció a Barcelona o d’11 km a l’altura d’Alella a la C-32. L’AP-7, la via més congestionada des que s’han eliminat els peatges, també va registrar cues quilomètriques al llarg del dia entre la Granada i Martorell o al seu pas per Castellbisbal.

De tornada a Barcelona també es van registrar cues i trànsit lent a la C-31, amb 4 quilòmetres a Vilanova i la Geltrú o fins a 8 a l’altura del Prat de Llobregat, però també a Cubelles, Sant Boi, Viladecans i Gavà.

El retorn a les comarques lleidatanes, l’Aragó i el País Basc des de la Costa Daurada també va provocar les cues habituals a la C-14, que van arribar als 7,4 quilòmetres a Montblanc, però que es van anar formant també en trams d’aquesta via des d’Alcover i la Riba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia