Societat

Catarres i Blaumut, en el festival inclusiu Inspira

Els Catarres, Xiula, Blaumut i Marcel i Júlia pujaran a l’escenari del festival inclusiu Inspira 2022 , que tindrà lloc el 8 d’octubre a la Devesa del Pla de Ripoll. Compartiran cartell amb produccions i espectacles inclusius com ara els del grup musical Clams, la dansa inclusiva de P9, la companyia de teatre I Ara Què?, de la Fundació MAP, i Dj’s pel Canvi.

Tots plegats configuraran el cartell de la tercera edició del festival inclusiu, que es farà de les onze del matí a la una de la matinada, i que també inclourà un ampli ventall d’activitats paral·leles per a totes les edats, com ara un vermut musical, furgoteques, zona infantil, tallers de sensibilització, circ, batucades i ràdio inclusiva en directe.

D’aquesta manera, l’Inspira reproduirà el format que li va portar l’èxit el 2019, amb 5.000 entrades venudes, fita que es pretén tornar a assolir aquest any. També es garantirà la fàcil mobilitat per l’espai i es programaran els espectacles en horari accessible, amb l’actuació d’Els Catarres al voltant de les nou del vespre. Si bé el principal eix del festival és la inclusió, enguany també es vol apostar de manera ferma per l’eix de la sostenibilitat. Les entrades del festival es posaran a la venda a partir del dia 15 de juny en línia, a través de la plataforma Codetickets, i també al restaurant CAT Can Guetes, gestionat per la Fundació MAP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia