Administracions

Raimon Trujillo repetirà per JxCat a Palamós

Raimon Trujillo, portaveu de Junts per Catalunya a Palamós i Sant Joan a l’Ajuntament, repetirà com a cap de llista. L’assemblea de la formació ho ha acordat per unanimitat.

Trujillo recorda que la feina feta pel grup municipal format per Pilar Arxé ha estat intensa, amb visites als barris i nombroses propostes presentades al ple. “Som capaços de guanyar les eleccions i liderar el govern municipal perquè –destaca el líder de Junts– Palamós i Sant Joan recuperin la il·lusió i el lideratge en tots els àmbits”. La coordinadora comarcal, Vanessa Peiró, ha remarcat la importància d’un equip cohesionat que fa més de tres anys que treballa sent sensibles a les necessitats dels veïns. L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha remarcat la importància de tenir un lideratge fort a l’Ajuntament.Raimon Trujillo i Coris, de vint-i-nou anys, empresari del sector turístic i actual regidor del grup ha estat l’únic candidat a esdevenir cap de llista de la formació de Junts per Catalunya.A l’assemblea hi han assistit la coordinadora comarcal de Junts, Vanessa Peiró, la vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis, Glòria Marull i l’alcaldessa de Begur i diputada al Parlament Maite Selva a més d’una trentena d’afiliats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia