Societat

#LAFUERZADEUNPAÍS, Correos apropa els seus serveis a pimes i autònoms

Correos és conscient de l’important paper que tenen les pimes i els autònoms en el desenvolupament de l’economia, per això s’hi apropa oferint-los els seus serveis de logística integral per donar suport a les empreses espanyoles en tot el que necessiten per créixer, siguin on siguin i sigui quina sigui la seva mida .

L’operador logístic líder del nostre país és conscient que els autònoms i les petites empreses són els que des de cada racó impulsen la marca España i creen milions de llocs de feina.

Entre els seus serveis de logística integral destaquen la preparació d’enviaments, l’emmagatzematge de productes, la venda a través de Correos Market, comerç electrònic on destaca l’absència de comissions de venda i que permet l’ús de tota la xarxa logística de Correos. Correos Market disposa d’un total de més de 1.300 venedors que comercialitzen més de 16.000 productes en tot el territori espanyol i Portugal. L’objetiu principal és ajudar tots els sectors que componen la xarxa empresarial espanyola, sense cobrar comissions de venda a les empreses que formen part de la seva plataforma, gaudint així d’un estalvi d’entre el 15 i el 30% que en altres plataformes d’e-commerce sí que haurien de pagar .

Una altra de les seves solucions és Correos Frío, el servei de transport en què es controla en temps real la cadena de fred del seu enviament amb l’objectiu de conservar els productes que requereixen ser enviats tant a empreses com a particulars. Les capses isotermes sensoritzades permetran regular la temperatura, humitat o possibles impactes des de la recollida de l’enviament fins a la seva entrega i facilitar aquesta informació als clients en temps real. Un altre dels serveis que integren aquesta logística de suport és Correos Cargo, servei end to end de transport aeri creat per enfortir l’eix logístic Llatinoamèrica-Europa-Àsia. Per a això, ja està en ple funcionament la ruta regular de la línia de transport aeri de paqueteria i mercaderies de Correos, que uneix Madrid-Hong Kong amb dos vols setmanals, els dilluns i els divendres. Aquest servei ofereix la possibilitat de realitzar vols en xàrter de càrrega amb l’objectiu principal de fomentar l’exportació de productes de les empreses espanyoles. A més, atorga al client assessories comercials personalitzades

Amb aquestes solucions, Correos ofereix la seva àmplia xarxa de logística a pimes i autònoms espanyols, posant a la seva disposició els seus diferents serveis, i valora com se sumen a la força de tot un país .

Per donar a conèixer els beneficis d’aquests productes, la campanya #LaFuerzaDeUnPaís ha estat rodada en localitzacions tan diverses com Santiago de Compostel·la, el parc logístic de Correos a Illescas o l’aeroport de Barajas, a fi de transmetre la màxima realitat pel que fa al dia a dia de les pimes i els autònoms a l’hora d’utilitzar els serveis de Correos. Per aquest motiu cap de les persones que apareixen en la campanya són actors, sinó que són professionals reals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia