Societat

Demanen extremar les precaucions per l’onada de calor

Salut i Protecció Civil recomanen protegir-se del sol i la calor, beure molta aigua i reduir l’exercici físic a l’exterior

Davant l’episodi d’altes temperatures previstes a partir d’aquest divendres a Catalunya, el Departament de Salut i Protecció Civil de la Generalitat demanen extremar les precaucions. Així, recomanen mantenir-se hidratats; evitar sortir al carrer durant les hores de més sol; ventilar i refrescar les llars i tenir cura dels infants i les persones fràgils.

Recorden que les altes temperatures poden suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament.

També aconsellen a les persones que estiguin a l’aire lliure o en ambients calorosos estiguin atentes a símptomes com fatiga, mal de cap o vertigen, que poden ser precursors de problemes més greus com la deshidratació o el cop de calor , que pot arribar a tenir conseqüències moltgreus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia