Societat

corea del nord

La xifra de possibles positius de covid a Corea del Nord supera els dos milions

Les autoritats nord-coreanes informen de dues morts més

Corea del Nord ha informat avui de 263.370 nous casos de febres potencialment vinculats a la covid, la qual cosa suposa que més de dos milions dels seus ciutadans podrien estar infectats des que a final d’abril les autoritats nord-coreanes van reconèixer l’existència del virus al país.

L’agència estatal KCNA va detallar que un total de 2,24 milions de persones (gairebé el 10% de la població) han patit febres, uns 1,4 milions de les quals s’han recuperat i unes 754.810 estan en tractament.

També va informar de dues morts més possiblement a causa de la covid, les quals eleven a un total de 65 el nombre de defuncions pel virus des que el país va confirmar el primer cas la setmana passada.

Les xifres apunten a una transmissió molt ràpida de la covid en un país en què la mobilitat geogràfica està molt reduïda per les limitacions que imposa el règim i la falta d’infraestructura, i alhora indiquen una mortalitat excessivament baixa en comparació amb països que han patit l’embat de l’òmicron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia