Societat

Mor el conductor d’una moto en un accident a Nulles

R. M. R., veí dels Pallaresos (Tarragonès) de 47 anys, ha mort avui al migdia mentre conduïa una motocicleta en un accident de trànsit a Nulles (Alt Camp). El sinistre s’ha produït a la TV-2035, al punt quilomètric 1 d’aquesta carretera que enllaça Nulles amb Valls. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís poc després d’un quart de dues. Per causes que encara s’estan investigant, la motocicleta ha envestit un turisme. Com a conseqüència del xoc, el conductor de la moto ha mort. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en els dos sentits, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta, ja són tres les persones que han perdut la vida a les carreteres tarragonines en dos dies i arriben a 62 les persones que han mort enguany en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia