Societat

L’OncoMusicFest recapta 22.308,09 euros per ajudar els malalts de càncer

Unes 4.000 persones van passar pel recinte del Palau Firal de Calonge i Sant Antoni durant els dos dies de festival

El festival solidari OncoMusicFest, celebrat els passats 30 d’abril i 1 de maig al municipi de Calonge i Sant Antoni, va aconseguir recaptar 22.308,09 euros que es destinaran a ajudar els malalts de càncer i els seus familiars a través dels serveis assistencials que ofereix la Fundació Oncolliga Girona.

Els organitzadors del festival han valorat molt positivament aquesta primera experiència i han destacat la bona resposta del públic, ja que, segons els seus càlculs, unes 4.000 persones van passar pel recinte del Palau Firal entre dissabte tarda-nit i diumenge al matí. “Volíem que fos una gran festa per a tots els públics, que es pogués gaudir en família, i crec que ho hem aconseguit. Dissabte a la tarda hi va haver moltes famílies que van venir a gaudir dels primers concerts i de l’oferta de foodtrucks, a la nit vam omplir el Palau Firal amb un públic més adult que va disfrutar dels concerts de Halldor Mar, Miquel Abras, l’Orquestra Di-versiones i Strombers, i el diumenge vam tornar a tenir molt públic familiar, molts d’ells repetidors, que va poder gaudir dels inflables, els espectacles de màgia i els concerts de l’hora del vermut”, ha explicat Xavi Serrat, delegat d’Oncolliga a Calonge i Sant Antoni i impulsor de la iniciativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia